Mango Sofa Won

Haj’mo razbiti monotoniju betona i ostalih hladnih ploha u našoj svakodnevnici prirodom.

Kancelarija. Radnja. Dnevni boravak. Trpezarija. Apartman. Pub. Hotel. Bar. Restoran.

Još jedan običan prostor u Vašem životu. Ili zelena oaza koju jedva čekate posjetiti.

Nema kompromisa

Ili ćemo kako treba ili nećemo nikako. Svaki proizvod je projekat za sebe i zato nam nije mrsko zasukati rukave kako bismo sutra odgovorno mogli reći: Ovo smo mi radili.

Dizajn i priroda postaju jedno.

Skromni smo kad kažemo da ćemo voditi računa o prostoru u kojem ćemo instalirati zeleni vaš zid. Cilj nam je da kroz dizajn i funkcionalnost unaprijedimo kvalitet vremena provedenog u prostoru - Tu dolazi naš stručni tim (mi ih zovemo porodicom) koji će poslu pristupiti kao da sebi rade. Ne znamo da postoji posvećeniji pristup od tog.

Uljepšajte svoj interijer

Bez iznenađenja: ozbiljni smo po pitanju kvaliteta

Kad potvrdimo finalno rješenje, koristimo najkvalitetniju mahovinu i ostale biljne materijale kako bismo opravdali Vaše povjerenje. Neovisno radi li se o oplemenjivanju jedne zidne površine ili unikatnih zamisli koje odgovaraju samo Vašem prostoru, naš tim će povesti računa o svakom detalju.

Oplemenite svoj prostor

Bez brige. Mi vodimo brigu o njima.

Za naše poslovne partnere nudimo full uslugu – bez onih skrivenih “ali”. Osmilili smo zajedno, isplanirali i instalirali, ali ne stajemo tu. Pošto se radi o prirodnim elementima, sezonalitet čini svoje. Upravo zbog toga redovno održavanje shvatamo ozbiljno koliko i prvobitno postavljanje. Kako se dogovorimo, tako će i biti – redovno, mjesečno ili sezonski. Iako ne pokrivamo mehanička oštećenja, prilikom naših posjeta ćemo sve detaljno pregledati i osvježiti.

Javite nam se
info@flowerfactory.ba
Nazovite nas
123456