Mango Sofa Won

Jeste li spremni poželjeti dobrodošlicu prirodi u Vaš život?

Cvijeće i biljke imaju moć da nas razvesele. Smire. Obraduju. Zato svemu što radimo pristupamo s velikom pažnjom i ljubavlju. I tako zadnjih 20 godina.

Kvalitet nam je u korjenima.

Već tri generacije dizajniramo i oplemenjujemo unutrašnje prostore cvjetnim i biljnim elementima, osmišljamo jedinstvene pejzaže i uređujemo vrtove, te kreiramo nezaboravne cvjetne aranžmane. Naš tim vrhunskih cvjećara, agronoma, produkt dizajnera i organizatora vjenčanja ozbiljno shvata Vaše ideje i zamisli.

Kad su cvijeće i biljke u pitanju, s nama ste mirni.

Uspješno smo radili na projektovanju brojnih privatnih vrtova i uređenju zelenih površina poslovnih objekata. Biramo biljke koje pročišćavaju zrak u kojem boravite. Kreiramo nezaboravne bukete. Sve s jednim ciljem: da ostvarimo Vaše želje.

Održivost nije nešto što olako shvatamo.

Zelena arhitektura može biti komplikovana. Toliko toga o čemu se treba misliti. Toliko detalja, elemenata i mogućnosti. Tu smo da taj proces pojednostavimo. Donosimo Vam najsavremenije trendove opremanja interijera - potpuno prirodno i svježe bilje, vrhunske 3D obloge od pluta, stabiliziranu mahovinu i cvijeće. Kad kažemo jednostavno, zaista to mislimo.

Lakše je kad radimo zajedno.

Želite znati s kim radite i biti sigurni da će sve biti kako treba. Potpuno razumljivo. Kao vodeći dobavljači i proizvođači zidnih obloga od stabilizirane mahovine, bilja i cvijeća, te vrhunskog dekorativnog programa, sve radimo da na kraju kažete: To je to. Ovako smo zamislili.

Svaka biljka je unikatna. Baš kao i naš pristup.

Svaki prostor je jedinstven. Vaš dnevni boravak i nečija trpezarija su drugačiji - gdje dođu zidovi, gdje “pada” svjetlost, u koliko se kvadrata “igramo”, da li je mala bašta ili prostrano imanje? Svako rješenje prilagođavamo vašem životnom prostoru. Sveobuhvatim pristupom, od ideje do održavanja, ćemo u Vašem prostoru preslikati prirodu u svom izvornom obliku. Ako želimo rekreirati pravi šumski duh, onda moramo biti posvećeni 110%.

Svi imaju po nešto, pa smo se zapitali: “Zašto ne imati sve na jednom mjestu?”

Svaki projekat je drugačiji.

Mnogima smo uljepšali vjenčanja cvjetnim dekoracijama i kompletnom organizacijom, drugima oplemenili unutrašnjost domova prirodnim biljem, trećima održavali i još uvijek održavamo vanjske prostore i bašte, a sve to dok aktivno sarađujemo sa arhitektama i dizajnerskim studijima na kompleksnim projektima koji naglasak stavljaju na prirodni dizajn. Ukrašavali smo i recepcije, pretvarali barove u zelene oaze, prodavnice pretvarali u prostore iz kojih nam se ne izlazi. Ukratko, želimo da znate da smo tu da odgovorimo na sve Vaše zamisli kada je u pitanju prirodni dizajn. Nema “ne može”.