Mango Sofa Won

Priroda postaje bitan element naše svakodnevnice.

Vi to znate. Mi to znamo.

Hajde da razgovaramo

Drage predstavnice i predstavnici

arhitektonskih biroa, dizajnerskih studia i svih priča koje kroz svoj rad žele istaći funkcionalnost i ljepotu biofilnog dizajna, dobro došli na svoj dio ove stranice.
Sa sve rastućim trendom i potrebom da naše životne sredine učinimo ljepšim i ugodnijim za boravak, tako raste i izazov o donošenju odluke s kime sarađivati u sklopu ovih divnih projekata. A opet – to i ne bi trebao biti prevelik izazov.

Zašto raditi s nama?

Sve se svodi na odgovor na ovo pitanje. Na kraju dana, ovo je najbitnije pitanje koje sebi postavljate kada birate s kime ćete realizovati partnersku saradnju. Dok razmišljate o tom pitanju sa svim tim ponudama na stolu, ispod smo istakli par ideja o kojima možete razmisliti kada budete birali partnera za Vaš naredni arhitektonski projekat.

Jedan partner. Pregršt mogućnosti.

Sve počinje s Vašom idejom. Realizacija kompleksnijih arhitektonskih poduhvata ne bi trebala biti komplikovana. Iz tog razloga, partnerskim biroima, arhitektonskim i dizajnerskim studijima nudimo sve usluge prirodnog dizajna na jednom mjestu. Za projekte koji uključuju mnoštvo elemenata, trebate razmišljati o mnogo stvari. Neka kvalitet Vaših partnera ne bude jedna od tih stvar.

Najbolje iskustvo postaje još bolje.

Vaš projekat, Vaša cijena. Direktni uvoz najkvalitetnijeg cvijeće i biljki nam pruža mogućnost da Vam ponudimo najkonkurentnije cijene na tržištu, ali nikad na uštrb kvalitete. Možda Vam cijena nije najbitniji faktor kada birate partnera za biofilni dizajn, ali bitno je da znate da i na taj dio mislimo.

Projekat i komunikacija idu ruku pod ruku.

Transparentan pristup je jedini pristup. Da li u svakom momentu imamo sve u ponudi? Ne nužno. Da li ćete trebati sačekati kako bismo realizovali Vaše zamisli i želje? Ponekad. Da li ćemo transparentno komunicirati o našem zajedničkom projektu? Uvijek. Preduslov za kvalitetno realizovan projekat je uvijek komunikacija.

Tu smo. Na svakom koraku projekta.

Odgovornost i garancija su osnova našeg poslovanja. Dio projekta koji dodijelite nama je naša odgovornost. Pored toga što je naše dosadašnje iskustvo garancija za naš pristup radu, svaki novi projekat je priča koja zahtjeva našu pažnju, stručnost i vrijeme. Zajedno ćemo uraditi sve u zadanom roku uz profesionalan i posvećen pristup našeg tima.

Kako ćemo započeti našu saradnju?

Tako što ćemo prvo porazgovarati o tome šta želite postići kroz prirodni dizajn.

Postoji puno mogućnosti za prirodni dizajn, ali neće svako odgovarati Vašem projektu. Hajdemo da razgovaramo. Uvijek volimo pričati o dobrim idejama. Imamo ih i mi par.